Ramboll nimitti uuden asiakkuusjohtajan

Diplomi-insinööri Heikki Rostila on nimitetty Ramboll Finlandin uudeksi asiakkuusjohtajaksi.

Heikki Rostila. Kuva: Sanna Liimatainen.

Rostila aloittaa uudessa pestissään lokakuun puolessa välissä.

Hän siirtyy Rambolliin Caverionilta, jossa hän on viimeksi vastannut valtakunnallisesta asiantuntijaliiketoiminnasta Suomen johtoryhmän jäsenenä. Rostila on toiminut myös Caverionin, NCC:n ja Sodexon yhteisyritys Arandurin toimitusjohtajana sekä yksikönpäällikkönä Caverion Suomessa.

Rostilan tehtävänä on kehittää Rambollin myyntiä ja myynnin prosesseja sekä valikoituja avainasiakkuuksia Suomessa yhteistyössä liiketoimintojen, markkinoinnin ja viestinnän sekä Ramboll-konsernin kanssa. Hän vastaa myynnin johtamisesta Suomessa sekä siihen kytkeytyvien työkalujen kehittämisestä osana kansainvälistä myynnin ja avainasiakkuuksien verkostoa. Hän raportoi toimitusjohtaja Kari Onniselälle ja kuuluu Ramboll Finlandin johtoryhmään.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll nimitti uuden asiakkuusjohtajan”

Jätä kommentti