Lapti rakentaa Vuolle Setlementille uuden toimitalon – valmista ensi vuoden lopulla

Uuteen rakennukseen siirtyvät Vuolteen opistotoiminta, erilaisia kansalais- ja yhteisötyön muotoja sekä konsernin hallinnon työpisteet.

Tiloihin tulee muun muassa ryhmäliikuntaa, erilaisia musiikki- ja bänditiloja, ruokasali sekä alueen asukkaille suunnattuja yhteisöllisiä tiloja. Toiminta uusissa tiloissa alkaa vuoden 2022 alusta. (Kuva: Lapti)

Rakennusliike Lapti ja Vuolle Setlementti ry ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden toimitalon rakentamisesta Heinäpäähän Ouluun. Vuolle-talon kerrosala on runsaat 3 000 neliötä ja Rakennusliike Lapti vastaa kohteen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Rakennustyöt ovat jo käynnistyneet maansiirtotöillä ja talo valmistuu marraskuussa 2021.

Kaksikerroksiseen Vuolle-taloon tulee tilat noin 240 henkilölle. Uuteen rakennukseen siirtyvät Vuolteen opistotoiminta, erilaisia kansalais- ja yhteisötyön muotoja sekä konsernin hallinnon työpisteet.

Saman katon alle tulee muun muassa ryhmäliikuntaa varten liikuntasali ja erillinen tanssisali, erilaisia musiikki- ja bänditiloja, ruokasali sekä alueen asukkaille suunnattuja yhteisöllisiä tiloja. Toiminta uusissa tiloissa alkaa vuoden 2022 alusta.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti rakentaa Vuolle Setlementille uuden toimitalon – valmista ensi vuoden lopulla”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat