Peab saneeraa 17 miljoonalla eurolla Helsingin kaupungin vuokra-asuntoja Pihlajistossa

Hanke on ensimmäinen osa kolmen tontin peruskorjattavaa kokonaisuutta.

Peab toteuttaa Helsingin kaupungin asunnoille (HEKA) vuokra-asuntojen laajan saneerauksen Helsingin Pihlajistossa. Urakkasumma on 17 miljoonaa euroa.

Hanke on ensimmäinen osa kolmen tontin peruskorjattavaa kokonaisuutta. Se pitää sisällään yhteensä seitsemän, vuonna 1972 rakennetun asuinkerrostalon peruskorjauksen, joka toteutetaan kahdessa osavaiheessa. Saneerattavia asuntoja on yhteensä 225 kappaletta.

Myös tehottomassa käytössä olleet yhteistilat, kuten talouskellarit ja saunaosastot peruskorjataan ja otetaan uuteen käyttöön. Kattavassa peruskorjauksessa myös kiinteistöt päivitetään vastaamaan nykypäivän tarpeita ja vaatimuksia. Peruskorjauksen yhteydessä parannetaan mahdollisuuksien mukaan rakennusten asukasturvallisuutta, esteettömyyttä ja energiatehokkuutta.

Projekti käynnistyy marraskuussa 2020 ja valmistuu syyskuussa 2022.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab saneeraa 17 miljoonalla eurolla Helsingin kaupungin vuokra-asuntoja Pihlajistossa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat