Kokeile kuukausi maksutta

SRT:n Pauli Oksman on Vuoden elementtisuunnittelija – vaativien kohteiden osaaja sai elämäntyöpalkinnon

Oksmanin erityisosaamista ovat mm. rakennesuunnitelmien ulkopuolinen tarkastaminen, taloudellisuus- ja runkoratkaisuvertailut sekä esi- ja jälkijännitetyt teräsbetonirakenteet.

Elementtisuunnittelijapalkinnon saanut Pauli Oksman (vasemmalla)on antanut yhtiön vetovastuun jo seuraavalle polvelle ja Otto Oksmanille.
Kuuntele juttu

Vuoden 2020 elementtisuunnittelijapalkinnon on voittanut DI Pauli Oksman Siilinjärveltä.

Insinööritoimisto SRT:n pitkäaikaisena toimitusjohtajana ja viime kesänä yhtiön operatiivisista tehtävistä sivuun siirtyneen Oksmanin erityisosaamista ovat mm. rakennesuunnitelmien ulkopuolinen tarkastaminen, taloudellisuus- ja runkoratkaisuvertailut sekä esi- ja jälkijännitetyt teräsbetonirakenteet.

Hän on tunnettu poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden suunnittelijana, joka on jakanut tietotaitoaan myös Betoniteollisuus ry:n elementtijaoksen eri työryhmissä.

Betoniteollisuus ry:n elementtijaoksen kolmannen kerran järjestämän vuoden elementtisuunnittelijakilpailun tarkoituksena on kannustaa kehittämään laadukasta betonielementtisuunnittelua. Kilpailu järjestetään joka toinen vuosi. Tällä kertaa palkinto jaettiin elämäntyöpalkintona.

Palkinnon tärkeimpinä arvosteluperusteina ovat yhteistyökyky, suunnitelmien laatu, aikataulujen pitävyys, tekninen osaaminen ja kustannustietoisuus. Palkinto voidaan myöntää myös elämäntyöpalkintona betonielementtien suunnittelijana ansioituneelle elementtisuunnittelijalle.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRT:n Pauli Oksman on Vuoden elementtisuunnittelija – vaativien kohteiden osaaja sai elämäntyöpalkinnon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat