Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n yt-neuvottelut Norjassa – infraliiketoiminta ajetaan alas

Kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen tulokseen tulee noin 12 miljoonan euron alaskirjaus.

YIT:n liput lasketaan alas Norjan inframarkkinoilla. Lopetuspäätös koskettaa noin 130 henkilöä.

YIT aloittaa yt-ne valmistelut Norjan Infraprojektit-liiketoimintansa alasajamiseksi. Yhtiön mukaan alasajo kestää arviolta vuoteen 2022, kunnes käynnissä olevat hankkeet on saatu vietyä loppuun. Henkilöstövähennysten odotetaan olevan noin 130 henkilöä.

Liiketoiminnan alasajopäätöksen myötä YIT kertoo tekevänsä vuoden 2020 kolmannen neljänneksen tulokseen noin 12 miljoonan euron alaskirjauksen. Alaskirjaus tullaan tiedotteen mukaan esittämään oikaisuerissä eikä se vaikuta oikaistuun liikevoittoon. Tämän lisäksi alasajettavissa liiketoiminnoissa syntyvä liikevoitto tai -tappio kirjataan kolmannesta vuosineljänneksestä alkaen oikaisueriin, eikä sitä esitetä oikaistussa liikevoitossa.

Lopetettavien toimintojen liikevaihto oli 51 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n yt-neuvottelut Norjassa – infraliiketoiminta ajetaan alas”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat