Kokeile kuukausi maksutta

Are nimitti uuden johtajan ja johtoryhmän jäsenen

Talotekniikkayhtiö Are on nimittänyt Katja Pekkasen uudeksi johtajaksi.

Katja Pekkanen. Kuva: Are

Pekkanen on toiminut viimeksi NRC Group Finlandissa (entinen VR Track) kunnossapitotoiminnasta vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on pitkä kokemus sekä rakentamisen että kunnossapidon projektitoiminnoista.

Linjaorganisaation johtotehtävien lisäksi Pekkanen on toiminut ison allianssihankkeen projektipäällikkönä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja filosofian maisteri.

Pekkanen aloittaa uudessa työssään tammikuussa 2021.

”Olen koko urani työskennellyt monenlaisissa tehtävissä rautatie- ja raitiotieinfraan liittyvissä rakentamisen ja kunnossapidon projekteissa. Myös Aressa projektit ovat liiketoiminnan ytimessä, joten kaiken kehittämisen tavoitteena on entistä jouhevamman ja tuottavamman projektitoiminnan mahdollistaminen. Uskon, että tuon mukanani tuoreita ajatuksia projektitoiminnan kehittämiseksi. Ensin haluan tietysti ymmärtää, miten projekteja Arella tänä päivänä tehdään”, Pekkanen kertoo nimitystiedotteessa.

Pekkasen rekrytointi tukee Aren seuraavalle strategiakaudelle asetettuja tavoitteita projektiliiketoiminnan kehittämisen ja yhteisten toimintamallien osalta sekä Suomessa että Ruotsissa.

”Kyseessä on meille strategisesti merkittävä askel, kun saamme Projektit-matriisin tukemaan liiketoimintaamme. Pekkasella on monipuolinen liiketoimintaosaaminen ja kyvykkyys johtaa ihmisiä uusiin toimintatapoihin. Kun yhdistämme Projektit-matriisiin Pekkasen vahvan profiilin, hankekehityksen ja Sensus-osaamisen sekä Aren liiketoiminnan projektiosaamisen, saamme erinomaisia tuloksia aikaan yhdessä, Are-konsernin toimitusjohtaja Heikki Pesu sanoo.

Arella on yhteensä noin 3 500 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa ja sen liikevaihto on noin 490 miljoonaa euroa. Are on osa Conficap-konsernia.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are nimitti uuden johtajan ja johtoryhmän jäsenen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat