IS: Myrsky heitti Helsingin Kala­sataman torni­talo­työmaan vaneri­levyjä maahan

Turvallisuuspäällikön mukaan työmaalla on käynyt inhimillinen virhe, kertoo Ilta-Sanomat.

Kello 6.45 Helsingin pelastuslaitos hälytettiin Kalasatamaan. Helsingin poliisin johtokeskuksen mukaan paikalla käynyt partio löysi maasta vanerilevyjä.

Kyseinen rakennustyömaa on entinen Kompassi, nykyinen kiinteistösijoittaja Kojamon Lumo 1. Toteuttaja SRV:n turvallisuuspäällikkö Aleksi Auer kertoo, että aamulla kello 6.30 työmaalla putosi 12. kerroksesta alas kaksi vanerilevyä. Hän sanoo SRV:n tiedostaneen myrskyn lähestymisen jo keskiviikkona.

”Siellä tehtiin työmaalla korjaavia toimenpiteitä, mutta on käynyt inhimillinen virhe, yksittäinen asia kokonaisuudesta jäi varmistamatta eli vanerinipun sidonnan puute aiheutti tämän äärimmäisen vakavan läheltä piti -tilanteen.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “IS: Myrsky heitti Helsingin Kala­sataman torni­talo­työmaan vaneri­levyjä maahan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat