Kokeile kuukausi maksutta

Kuusamo Hirsitalot lähtee valmistalomarkkinoille – maalämpö tarjotaan vakiovarusteena

Kuusamo Hirsitalojen toimitusjohtajan Arto Orjasniemen mukaan energiatehokkaille, vähäpäästöisille ja kohtuuhintaisille hirsitaloille on nyt selkeää markkinarakoa.

Hirsirakennuksista tunnettu Kuusamo Hirsitalot laajentaa mallistoaan myös muuttovalmiisiin omakotitaloihin. Yhtiö tuo markkinoille tehdasvalmisteisen talomallliston, joka toimitetaan rakennuspaikalle avaimet käteen-periaatteella. Paketti sisältää myös perustukset.

Valmis Kuusamo-talot ovat kooltaan 73 – 156 neliötä ja niihin kuuluu vakiovarusteena maalämpö.

Talot valmistetaan Kiiruna Talot oy:n tehtaalla Torniossa, josta ne kuljetetaan suoraan tontille. Talon luvataan olevan muuttokunnossa neljän viikon kuluttua talopaketin toimituksesta. Torniolaistehdas on Kuusamo Hirsitalojen pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Kuusamo Hirsitalojen toimitusjohtajan Arto Orjasniemen mukaan energiatehokkaille, vähäpäästöisille ja kohtuuhintaisille hirsitaloille on nyt selkeää markkinarakoa.

”Ympäristöystävällinen puurakentaminen on positiivisessa nosteessa. Neliömäärien sijaan nyt kiinnitetään entistä enemmän huomiota kodin toimivuuteen, laatuun sekä asumis- ja lämmityskuluihin”, painottaa Orjasniemi.

Kuusamolainen perheyritys toimittaa joka vuosi yhteensä 400–500 hirsirakennusta kotimaahan ja vientimarkkinoille. Yhtiö työllistää runsaat 50 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Kuusamo Hirsitalot lähtee valmistalomarkkinoille – maalämpö tarjotaan vakiovarusteena”

  1. Tostahan tulisi mahtava työmaakoppi kaupunkiin jossa omistuksessa tontti jolle haetaan rakennuslupa , tossa voi tehdä pitkää päivää ja ihmetellä tuleekohan varsinaisesta talosta mitään koskaan……jos ei ni siirtyy seuraavalle tontille.

    1. Tämä on oikeasti hyvä ajatus ja sitä voi jalostaakin. Jatkossa isoille ja pitkille työmaille voisi ajatella hiuksen hienosti laadukkaampia työmaakoppeja. Nämä puukerrostalo moduulit olisivat loistava ajatus ja asennustekniikkakin on melko samanlainen kuin nykyisillä työmaakopeilla, niitä olisi mahdollista asentaa useampaan kerrokseen. Tämä antaisi visuaalisuutta ja ehkä parempaa viihtyvyyttäkin työntekijöille. Voisi olla loistavia tuotteita tähän tarkoitukseen.

  2. Toivottavasti kuivaavat nuo vesilammikot talon alta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat