NREP avasi vuokra-asuntojen verkkokaupan – tavoitteena viedä markkinaa digiaikaan

Juli-koteja on tällä hetkellä rakenteilla noin 3 000 Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Tampereelle ja Turkuun. Asuntojen lukumäärää on tarkoitus kasvattaa lähivuosina yli 10 000 asuntoon.

Yksi verkkokaupan vuokrakohteista sijaitsee Tampereen Lielahdessa. (Kuva:NREP/Juli Living)

Kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP lanseeraa vuokra-asuntomarkkinoille uuden Juli Living -brändin, jossa itselleen sopivan asunnon voi valita ja vuokrata suoraan verkkokaupasta.

Vuokra-asunnot ovat uusissa tai hyväkuntoisissa kerrostaloissa. Uudella konseptilla halutaan viedä perinteistä vuokrakotimarkkinaa digitaalisempaan suuntaan ja tarjota asiakkaan arkea helpottavaa palvelua.

”Asuntoilmoitusten katseluista yli 70 prosenttia tehdään puhelimella ja halusimme tehdä kodin vuokraamisesta yhtä vaivatonta kuin muustakin verkko-ostamisesta. Kotia etsivän ei tarvitse täyttää hakemusta ja odottaa siihen vastausta, vaan kaikki tarpeellinen tieto on saatavilla verkkokaupassa vuorokauden ympäri”, kertoo NREP:n asumisen liiketoiminnan myynnistä ja markkinoinnista vastaava Lotta Sjöberg.

Juli-koteja on tällä hetkellä rakenteilla noin 3 000 Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Tampereelle ja Turkuun. Asuntojen lukumäärää on tarkoitus kasvattaa lähivuosina yli 10 000 asuntoon.  Kohteiden suunnittelua ohjaa ympäristöystävällisyys ja tavoite hiilineutraaliudesta. Nyt rakenteilla olevien asuntojen yhteenlaskettu arvo tulee olemaan yli puoli miljardia euroa.

Ensimmäiset kohteet ovat jo vuokrattavissa Tampereella.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “NREP avasi vuokra-asuntojen verkkokaupan – tavoitteena viedä markkinaa digiaikaan”

  1. Varmasti hyvä palvelu. Itsestäni on käsittämätöntä, miten moni kunta vastaavasti panttaa vuokra-asuntojen tietojaan. Vuokra-asunnoista iso osa voi olla tyhjinä, mutta edes tietoa tyhjien asuntojen osoitteista ja kokotiedoista ei anneta netissä. Ei valokuvia. Ei pohjapiirroksia. Ei yhtään mitään. Monessa kunnassa vuokra-asuntoa pitää anoa valkoisella A4-paperilla ilman mitään tietoa asunnoista. Luulisi, että tyhjien vuokra-asuntojen kunnissa kunnilla olisi erityinen halu saada vuokra-asuntoja vuokralle, koska kunta on taannut vuokra-asuntojen velat, mutta ei. Jos tilanne olisi noin joissain kunnissa sen vielä ymmärtäisi, mutta kun tilanne on pääosassa Suomen kuntia se, että vuokra-asunnoista ei anneta edes yhtään mitään tietoa netissä, saati että vuokra-asunnon voisi vuokrata netissä. Taloista saattaa olla kuva vielä nettisivulla, mutta asunnoista ei ole.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat