Sitowise ostoksilla Ruotsissa – haaviin tarttui talotekniikkaosaaja TFIP

Yrityskaupan myötä Sitowisen liikevaihto Ruotsissa nousee noin 20 miljoonasta eurosta lähes 30 miljoonaan euroon.

Yrityskaupan myötä Sitowisen liikevaihto Ruotsissa nousee noin 20 miljoonasta eurosta lähes 30 miljoonaan euroon.

Sitowise vahvistaa asemiaan Ruotsissa ostamalla infra-alan talotekniikkaosaaja TFIP:n. Kaupassa Sitowise hankkii TFIP:n koko osakekannan.

Yrityskaupan myötä yhtiön liikevaihto Ruotsissa nousee noin 20 miljoonasta eurosta lähes 30 miljoonaan euroon. Samalla Sitowise-konserni työllistää lähes 1900 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Virossa.

TFIP-kauppa monipuolistaa Sitowisen osaamista Ruotsissa. Tytäryhtiö Byggnadstekniska Byrån’ssa (BTB) työskentelee 150 rakennetekniikan ja geotekniikan osaajaa. TFIP:n asiantuntijat tuovat kokonaisuuteen talotekniikan osaamista erityisesti mittavissa maanalaisissa infraprojekteissa.

TFIP jatkaa aluksi toimintaansa Sitowisen tytäryhtiönä omalla nimellään ja brändillään. Yhtiön toimitusjohtaja Tomas van Zailingen sekä muu avainhenkilöstö ja 72 asiantuntijaa jatkavat nykyisissä tehtävissään.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostoksilla Ruotsissa – haaviin tarttui talotekniikkaosaaja TFIP”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat