Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa asumisoikeusasuntoja Jyväskylään

Norolan aluetta on kehitetty yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja Arkkitehtipalvelun kanssa.

Skanska ja TA-Asumisoikeus ovat sopineet asumisoikeusasuntojen toteuttamisesta Jyväskylän Palokkaan, Norolan uudelle kaava-alueelle. Rakentaminen käynnistyy joulukuussa 2020, ja kohde valmistuu kesällä 2022.

Hankkeessa rakennetaan kaksi kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 97 asumisoikeusasuntoa. Rakennusten kerrosten määrä vaihtelee neljästä kuuteen, ja talojen väliin jäävälle alueelle tulee muun muassa leikkipaikka lapsille ja tilaa oleskeluun. Pysäköintipaikat toteutetaan korttelin viereiselle pysäköintitontille, ja niissä varaudutaan sähköautojen latausmahdollisuuteen.

Norolan aluetta on kehitetty yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja Arkkitehtipalvelun kanssa. Norolaan suunnitellut kerrostalot on sijoitettu alueen kaavassa kolmeen hevosenkenkää ilmentävään kortteliin, joilla jokaisella on oma leikki- ja oleskelualueensa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa asumisoikeusasuntoja Jyväskylään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat