Taaleri ja SRV tekivät diilin Tampereella – Tammelaan 74 asuntoa

Kohde on Taalerin kiinteistörahaston ensimmäinen. Rahasto kohdistaa investointinsa nykyisessä markkinatilanteessa ensisijaisesti vuokra-asuntoihin.

Tammelan kohde on SRV:n niin kutsuttu omakehitteinen hanke, jonka SRV myy sijoittajalle ennen rakentamisen aloittamista. (Kuva:SRV)

Taaleri Kiinteistöt -rahasto ja SRV ovat sopineet 74 asunnon rakentamisesta Tampereen Tammelaan.

Asunto oy Tampereen Tammelan Engel on asuinkerrostalo, johon tulee 74 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita.

Asuinkerrostalo muodostuu 5-kerroksisesta lamelliosasta, jonka katolla sijaitsevat saunaosasto ja talvipuutarha sekä 9-kerroksisesta pistetalosta.  Lisäksi talossa on kellarikerros, jossa on yhteistiloja ja autohalli.

Tammelan kohde on SRV:n niin kutsuttu omakehitteinen hanke, jonka SRV myy sijoittajalle ennen rakentamisen aloittamista.

Kohde on Taalerin kiinteistörahaston ensimmäinen. Rahasto kohdistaa investointinsa nykyisessä markkinatilanteessa ensisijaisesti vuokra-asuntoihin.

”Yhteistyömme SRV:n kanssa täydentää asuntotarjontaamme Suomen kasvukeskuksissa. Engel sijaitsee hyvällä paikalla kävelyetäisyydellä rautatieasemasta, ja haemme jatkossakin rahastoon tämän tyyppisiä sijoituskohteita”, toteaa Taalerin salkunhoitaja Jan Hellman tiedotteessa.

SRV:n aluejohtaja Henri Sulankiven mukaan Taaleri-yhteistyö vastaa kasvavaan kysyntään. SRV aikookin jatkaa Tammelan alueen kehittämistä ja täydennysrakentamista. Sulankiven mukaan kyse on yhdestä Tampereen halutuimmista asuinalueista, jota tuleva ratikka palvelee erinomaisesti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Taaleri ja SRV tekivät diilin Tampereella – Tammelaan 74 asuntoa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat