Kokeile kuukausi maksutta

Morgan Stanleyn rahasto osti Varmalta asuntoja ja rakennusoikeutta

Morgan Stanley Real Estate Investingin (MSREI) hallinnoima kiinteistörahasto on hankkinut Keskinäiseltä työeläkevakuutusyhtiö Varmalta vuokra-asuntoja sekä rakennusoikeutta Espoon Haukilahdesta.

Asunnot Espoossa kallistuvat nopeasti. Kuva: Kuvatoimisto Kuvio

Rahaston hankkimassa kohteessa on 151 vuokra-asuntoa ja rakennusoikeutta noin 130 uudelle vuokra-asunnolle.

”Uskomme, että pääkaupunkiseudun positiivinen demografinen kehitys ja kaupungistumisen trendi tarjoavat pitkän tähtäimen potentiaalia sijoitukselle”, MSREI:n toimitusjohtaja ja Euroopan Investointijohtaja Ulf Pleschiutschnig sanoo tiedotteessa.

MSREI:n hallinnoimat rahastot olivat hankkineet aiemmilla ostoilla Suomesta omistukseensa yli 1900 asuntoa, joten nyt sen omistamien asuntojen määrä Suomessa nousi jo yli 2000:een. Premico vastaa kaikkien MSREI:n asuntokohteiden hallinnoinnista Suomessa.

”Kauppa oli tyypillinen osa kiinteistöportfolion hallintaa. Onnistuneen kaavoitusprosessin myötä meidän oli mahdollista saada kohteelle lisää rakennusoikeutta, josta uusi omistaja voi hyötyä”, Varman kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Ilkka Tomperi puolestaan kommentoi tehtyä kauppaa.

Varma omistaa yli 4000 asuntoa Suomessa, joiden lisäksi tavoitteena on rakennuttaa yli 1000 uutta asuntoa tulevien vuosien aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Morgan Stanleyn rahasto osti Varmalta asuntoja ja rakennusoikeutta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat