Kokeile kuukausi maksutta

Rave Rakennus sai uuden toimitusjohtajan

Rave Rakennus on vahvistanut organisaatiotaan nimittämällä Mika Kaikkosen uudeksi toimitusjohtajaksi.

Mika Kaikkonen (oik.) on valittu Rave Rakennuksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Antti Rantala toimii jatkossa yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Kuva: Jaakko Niemelä
Kuuntele juttu

Toimitusjohtajanimitys on osa Rave Rakennuksen kasvustrategiaa, jonka mukaisesti asuntorakentajana tunnetuksi tullut yhtiö suuntaa palveluitaan entistä enemmän myös julkiseen rakentamiseen sekä toimitilarakentamiseen.

Toimitusjohtajan tehtäviä aikaisemmin hoitanut Rave Rakennuksen pääomistaja Antti Rantala siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Hänen mukaansa yhtiön kasvua on pohjustettu jo aikaisemmin omistuspohjaa laajentamalla sekä nimittämällä ulkopuolisista asiantuntijoista koostuva hallitus.

”Olemme etsineet rauhassa kokonaisuuteen sopivaa toimitusjohtajaa, ja nyt löysimme Mikasta sellaisen. Itse keskityn tulevaisuudessa elinkaarihankkeisiin, hankekehitykseen sekä hallitustyöskentelyyn Rave Rakennuksessa ja osakkuusyhtiöissä”, Rantala sanoo tiedotteessa.

”Toimitusjohtajavalinnassa painoi erityisesti Mika Kaikkosen monipuolinen rakennusalan osaaminen. Henkilökohtaisesti haluan uudistaa toimialaa poistamalla tietynlaista rakentaja–rakennuttaja-vastakkainasettelua. Sen sijaan asioita voidaan tehdä tuottamalla molemmille lisäarvoa ja siten menestymällä yhdessä. Myös Mikalla on tämä näkemys, minkä lisäksi hän osaa tehdä tällaista yhteistyötä pääomaviisaasti.”

Ennen Rave Rakennukselle siirtymistään Mika Kaikkonen on toiminut oululaisen Temotek oy:n toimitusjohtajana sekä Lujatalolla työpäällikkönä ja rakennuspäällikkönä.

”Jo edellisessä työpaikassani olin osakkaana sekä yrittäjänä, ja se mahdollisuus kiinnosti nytkin. Rave Rakennus osoittautui dynaamiseksi ja sopivan kokoiseksi yritykseksi. Ennen kaikkea meillä on yhteinen tahtotila kehittää ja kehittyä markkinassa toimimalla lähellä asiakasta. Tavoitteeni on vakiinnuttaa yhtiön asema merkittävänä rakentajana kotimaan markkinoilla ja samalla huolehtia siitä, että yhtiö palvelee asiakkaitaan jatkossakin joustavasti ja ketterästi”, Kaikkonen sanoo.

Suurimpana vahvuutenaan uusi toimitusjohtaja pitää vankkaa tuotantokokemusta.

”Koska minulla on myös kustannuslaskijan tausta, se auttaa ymmärtämään hankkeen kustannuksia ja tuottamaan rakentamispalvelut kustannustehokkaasti. Arvostan lisäksi Rave Rakennuksen tapaa yhdistää kiinnostavia maisema-arvoja sisältäviä tontteja korkeatasoiseen arkkitehtuuriin.”

Tällä hetkellä Rave Rakennus rakentaa muun muassa Ylivieskan uutta kirkkoa sekä Oulussa Tervahovin Mylly -kerrostaloa kulttuurihistoriallisessa korttelissa Siilotiellä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rave Rakennus sai uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat