Kokeile kuukausi maksutta

MVR-Yhtymälle Satasairaalan urakka Porissa – arvo yli 23 miljoonaa

Rakennushankkeen kustannusarvio on noin 55 miljoonaa euroa ja hankkeen laajuus lähes 20 000 bruttoneliötä. S-rakennuksen on määrä valmistua keväällä 2023.

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän Satasairaalan S-rakennuksen urakoi paikallinen MVR-Yhtymä oy. Porilaisyhtiö voitti hankkeen tarjouskilpailun runsaan 23 miljoonan hinnalla. Toinen tarjoaja oli Hartela. Tarjouskilpailun ratkaiseva kriteeri oli hinta.

Sähköurakan hoitaa Satakunnan Sähköasennus oy, ilmastointityöt Ilmastointi Salminen oy ja putkiurakan Geoputki oy.

Uuteen Satapsykiatria-rakennukseen sijoittuvat kaikki psykiatrisen erikoissairaanhoidon toiminnot lukuun ottamatta Kankaanpään, Rauman ja Harjavallan poliklinikoita. Rakennushankkeen kustannusarvio on noin 55 miljoonaa euroa ja hankkeen laajuus lähes 20 000 bruttoneliötä. S-rakennuksen on määrä valmistua keväällä 2023.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “MVR-Yhtymälle Satasairaalan urakka Porissa – arvo yli 23 miljoonaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat