NRC Groupille uusi rataurakka – arvo 6,25 miljoonaa euroa

Yhtiö on ollut jo aiemmin mukana useissa Luumäki-Imatra -ratahankkeen urakoissa.

NRC Group on saanut Väylävirastolta hankintapäätöksen 6,25 miljoonan euron päällysrakenneurakasta Luumäki-Imatra -välillä. Urakan suunnittelutyöt on jo aloitettu, mutta virallisesti urakka alkaa huhtikuussa ja päättyy syyskuussa 2022.

Urakka kattaa Rasinsuon, Törölän ja Tapavainolan liikennepaikkojen sivuraiteiden jatkamiseen liittyvät maanrakennustyöt ja ratarakentamisen sekä sähkörata-, vahvavirta- ja valaistustyöt.

”Tämä on meille tärkeä urakkavoitto. Projekti työllistää rata- ja sähkörakentamisen ammattilaisia noin 15 miestyövuoden edestä”, sanoo NRC:n Rautatierakentaminen-divisioonan väliaikainen johtaja Jouni Kekäle.

Yhtiö on ollut mukana jo useammassa Luumäki-Imatra -ratahankkeen urakassa ja rakentanut mm. viime vuoden lopulla valmistuneen Mansikkakosken ratasillan Imatralle, viisi alikulkusiltaa Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien alueelle. Parhaillaan se rakentaa 13 kilometrin kaksoisraidetta Joutsenon ja Rauhan välille.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NRC Groupille uusi rataurakka – arvo 6,25 miljoonaa euroa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat