Pitkään odotettu Kivistön palvelukeskus otti askelia eteenpäin – tavoitteena avata kaupalliset tilat ensi vuonna

Kaupunki ja Lehto ovat allekirjoittaneet sopimukset palvelukeskukseen tuleviin kaupungin vuokratiloihin liittyen.

Vantaan kaupunki ja rakennusyhtö Lehto Group allekirjoittivat viime viikolla sopimukset Kivistön palvelukeskuksen toteuttamiseen ja maanvuokraukseen liittyen. Lisäksi osapuolet allekirjoittivat terveysaseman, kirjaston sekä nuorisotalon tilojen vuokrasopimukset.

”Konseptin lähtökohtana on ollut vastata alueen tärkeimpiin, päivittäisen asioinnin palveluntarpeisiin. Näin hanke saadaan käyntiin ja tärkeimmät palvelut ihmisten saataville. Tietysti keskuksen tulee olla kiinnostava ja kannattava myös yrityksille eli palveluja tarjoaville vuokralaisille. Mahdollisten jatkovaiheiden kautta Lehto voi ehdottaa täydentävää tarjontaa, kun alueen ostovoima on kasvanut”, sanoo aluejohtaja Henri Mämmi Lehdolta.

Täläl hetkellä palvelukeskuksen rakennuslupaprosessi on käynnissä, ja vuokralaisten kanssa käydään neuvotteluja muista tiloista. Neuvottelut etenevät aikataulussa, ja tavoitteena on avata palvelukeskuksen kaupalliset tilat vuonna 2022.

”Vantaan kaupunki on erittäin iloinen, että palvelukeskus lähtee toteutumaan. Kivistöön saadaan vihdoin asukkaiden kaipaamat kaupalliset peruspalvelut ja julkiset palvelutkin täydentyvät terveysaseman ja kirjaston rakentuessa. Palvelukeskuksella on iso merkitys myös Kivistön asuntorakentamiselle – se saa nyt ikään kuin uuden startin, kun kauppojen ja terveysaseman myötä asuntojen kysyntä tulee kasvamaan ja asuntorakentaminen lisääntymään”, sanoo projektijohtaja Gilbert Koskela Vantaan kaupungilta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pitkään odotettu Kivistön palvelukeskus otti askelia eteenpäin – tavoitteena avata kaupalliset tilat ensi vuonna”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat