Kokeile kuukausi maksutta

Vanhojen omakotitalojen hinnat nousivat viime vuonna 1,4 prosenttia

Pientalotonttien hinnat nousivat 7,6 prosenttia koko maassa vuonna 2020.

Vanhojen omakotitalojen hinnat nousivat koko maassa 1,4 prosenttia vuonna 2020. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 9,2 prosenttia ja muualla maassa 0,6 prosenttia. Vuonna 2020 omakotitalon keskimääräinen neliöhinta pääkaupunkiseudulla oli 3 369 euroa ja muualla maassa 1 497 euroa.

Pientalotonttien hinnat nousivat 7,6 prosenttia koko maassa vuonna 2020. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 11,2 prosenttia ja muualla maassa 6,4 prosenttia. Vuonna 2020 pientalotontin keskimääräinen neliöhinta pääkaupunkiseudulla oli 192,7 euroa ja muualla maassa 17,0 euroa.

Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen kiinteistöjen hintaindeksistä, jonka laadinnassa käytetään Maanmittauslaitoksen ylläpitämän kiinteistöjen kauppahintarekisterin tietoja. Tilasto kattaa omalla tontilla olevat omakotitalot.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vanhojen omakotitalojen hinnat nousivat viime vuonna 1,4 prosenttia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat