Kokeile kuukausi maksutta

Projektisoftan kehittäjä Builderhead sai kasvurahaa – taustalle nimekkäitä sijoittajia

Yritys aikoo investoida tuotekehitykseen, joka mahdollistaa nopean kansainvälisen kasvun. Taustalla on on rakennusalan nopeasti etenevä digitalisaatio.

Projektinhallintaohjelmistoa kehittävä teknologia-startup Builderhead on kerännyt siemenrahoituskierroksellaan 300 000 euron potin. Samalla se on saanut taustalleen nimekkäitä sijoittajia kuten Ali Omarin ja Henry Nilertin. Myös Jydacomin ja Buildercomin perustajat Tuula Pitkänen ja Juha Aspinen sijoittivat yritykseen. Sijoittajajoukkoon liittyi jo aiemmin muun muassa osakestrategi Jukka Oksaharju.

Yritys aikoo nyt investoida tuotekehitykseen, joka mahdollistaa nopean kansainvälisen kasvun. Taustalla on on rakennusalan nopeasti etenevä digitalisaatio.

“Olemme saaneet asiakkaiksemme Suomen parhaita ja nopeimmin kasvavia rakennusalan yrityksiä ja
laajennamme pian liiketoimintaamme myös kansainvälisille areenoille. Olemme tuplanneet tuotekehitystiimimme koon ja se tulee näkymään tuotteemme kehitysvauhdissa ja käytettävyydessä”, kertoo Builderheadin toinen perustaja Julius Tuomikoski tiedotteessa.

Builderhead kehittää uudenlaista projektinhallintaohjelmistoa rakennuttajille ja pääurakoitsijoille hankkeiden onnistuneeseen läpivientiin. Ohjelmisto yhdistää projektit, tiimit, tehtävät, kumppanit ja aikataulut yhtenäiseksi ja hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Projektisoftan kehittäjä Builderhead sai kasvurahaa – taustalle nimekkäitä sijoittajia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat