Kokeile kuukausi maksutta

Maija Jokela on Vuoden 2021 rakennusalan diplomi-insinööri – ”Benchmarkin hakeminen toisilta teollisuuden aloilta kiinnostaa minua”

RIL on valinnut Vuoden 2021 rakennusalan diplomi-insinööriksi Maija Jokelan.

Maija Jokela aloittaa Rambollissa syyskuussa. Kuva: RIL / Katri Lehtola
Kuuntele juttu

Hän on siirtymässä kesän alussa NCC:lle. Sitä ennen hän on toiminut seitsemän vuotta Sweco PM:n toimitusjohtajana.

RILin hallituksen mukaan Jokela täyttää erinomaisesti Vuoden rakennusalan diplomi-insinöörin valintakriteerit.

”Maija Jokelalla on alalta pitkä kokemus. Hän on erittäin pidetty esimies ja kollega, joka pitää tärkeänä selkeän kommunikoinnin merkitystä sekä kaikkien osapuolten osallistamista hankkeiden eri vaiheissa. Jokelalla on myös kokemusta erittäin vaikeiden projektien viemisestä maaliin sekä muun muassa eri taustaisista jäsenistä koostuvien tiimien vetämisestä. Hänellä on ilmiömäinen kyky motivoida ja luoda positiivista ilmapiiriä, edistäen samalla omassa työssään kestävää kehitystä”, perusteluissa sanotaan.

Jokelaa kiehtoo muun muassa kansainvälisyys sekä vastuullinen liiketoiminta. Hän pitää tärkeänä diversiteetin ja kokonaisnäkemyksen tuomista hankkeisiin.

”Uskon, että voimme kehittää alaa yhdistelemällä aiempaa rohkeammin erilaisia taustoja ja kokemuksia omaavia asiantuntijoita. Benchmarkin hakeminen Suomen ulkopuolelta ja myös toisilta teollisuuden aloilta kiinnostaa minua”, Jokela sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Maija Jokela on Vuoden 2021 rakennusalan diplomi-insinööri – ”Benchmarkin hakeminen toisilta teollisuuden aloilta kiinnostaa minua””

  1. Aivan varmasti, koska muilla aloilla jopa tuotannollinen toiminta on mielekkäämpää.

  2. Yli-Viikarilla taisi olla saman suuntaisia ominaisuuksia ainakin CV;n mukaan ja hänen omasta mielestään. Hyvä johtajuus on avain sana.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat