Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennus urakoi Vantaan Koivukylässä – Asolan Wilja nousee junaradan kupeeseen

8-kerroksinen asuinkerrostalo pitää sisällään yhteensä 77 uutta kotia, jotka ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Wilja sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, jossa osakkeenostajalla on tontin lunastusmahdollisuus. Tulevien kotien arvioitu valmistuminen on kesän 2022 aikana. (Kuva: Pohjola Rakennus)

Pohjola Rakennus Suomi on aloittanut Asunto oy Vantaan Asolan Wiljan rakentamisen Vantaan Koivukylässä. Asolan kupeeseen nouseva asunto-osakeyhtiö viimeistelee alueen kolmen kerrostalon korttelikokonaisuuden.

8-kerroksinen asuinkerrostalo pitää sisällään yhteensä 77 uutta kotia, jotka ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Taloyhtiöllä on oma autohalli, josta löytyy myös muutama parkkipaikka sähköauton latauspisteellä varustettuna.  Lisäksi taloyhtiöllä on muun muassa irtaimistovarastot, kuivaushuone sekä talosaunat.

Noin 200 kodin kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden, jossa arkadikäytävät ja pylväät yhtenäisen julkisivun kanssa muodostavat Asolanväylän ja Koivukylän puistotien risteysalueesta uuden kaupunkimaisen keskustan alueelle. Wilja sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, jossa osakkeenostajalla on tontin lunastusmahdollisuus. Kohde valmistuu arviolta kesän 2022 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus urakoi Vantaan Koivukylässä – Asolan Wilja nousee junaradan kupeeseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat