Sweco ostaa Linja Arkkitehdit

Swecon maajohtaja Markku Variksen mukaan yrityskauppa vahvistaa Swecon asemaa monialaisena rakennetun ympäristön asiantuntijana ja kasvattaa merkittävästi arkkitehtisuunnittelun osuutta yhtiön palvelutarjonnassa.

Sweco ostaa arkkitehtitoimisto Linja Arkkitehdit. Kaupan myötä Swecon palvelutarjonta arkkitehtisuunnittelussa laajenee erityisesti Oulun ja Jyväskylän seuduilla.

Vuonna 2006 perustetun Linja Arkkitehtien päätoimipiste on Oulussa, jonka lisäksi yritys toimii vahvasti eritoten pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä. Kaupan myötä Linja Arkkitehtien kaikki noin 60 työntekijää siirtyvät Swecon palvelukseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 5,3 miljoonaa euroa.

Swecon maajohtaja Markku Variksen mukaan yrityskauppa vahvistaa Swecon asemaa monialaisena rakennetun ympäristön asiantuntijana ja kasvattaa merkittävästi arkkitehtisuunnittelun osuutta yhtiön palvelutarjonnassa.

”Yrityskauppa vahvistaa Swecon asemaa monialaisena rakennetun ympäristön asiantuntijana ja kasvattaa merkittävästi arkkitehtisuunnittelun osuutta palvelutarjonnassamme. Swecon menestys on yhtiön perustamisesta lähtien rakentunut arkkitehtien ja insinöörien väliselle yhteistyölle, ja meillä on tarjota ainutlaatuinen yhdistelmä teknistä ja arkkitehtuuriosaamista saman katon alta”, Varis sanoo.

Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin.

Sweco on vahvistanut arkkitehtisuunnittelun tarjontaa jo vuoden 2021 alussa toteutuneen Optiplanin yrityskaupan myötä. Nyt toteutunut Linja Arkkitehtien yrityskauppa jatkaa Swecon vahvaa kasvua monipuolisena rakennetun ympäristön suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden tarjoajana.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco ostaa Linja Arkkitehdit”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat