Kokeile kuukausi maksutta

Afry ostaa Pinja Groupin teollisuuden suunnittelupalvelut ja automaatioratkaisut

Kaupan myötä Afrylle siirtyy Pinjalta noin 150 työntekijää, jotka työskentelevät Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla sekä Kiinassa Suzhoussa. Ostettujen liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 13,8 miljoonaa euroa.

Afryn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki vastaa myös Suomen Prosessiteollisuus-divisioonaasta. Kuva: Jussi Helttunen

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Afry vahvistaa digitaalista ja automaatio-osaamistaan ostamalla Pinja Groupiin kuuluvat teollisuuden suunnittelupalvelut ja automaatioratkaisut.

Siirtyvät liiketoiminnot ovat erikoistuneet vaativien teollisuus- ja tuotantoympäristöjen suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Ne tarjoavat palveluita koko elinkaaren ajalle investointien ja tuotannon suunnittelusta toteutukseen ja optimointiin.

”Kaupan myötä Afrylle siirtyy Pinjalta merkittävää osaamista, joka tukee Afryn kasvustrategian toteuttamista ja lujittaa asemaamme huippuluokan osaajana ja kumppanina teollisuuden asiakkaillemme. Digitalisaatio on yksi kasvumme ajureista, ja olemme innoissamme voidessamme vahvistaa teollisuudelle tarjottavia digitaalisia, automaatio- ja suunnitteluratkaisuja”, sanoo Kalle Rasinmäki, Afryn Suomen maajohtaja ja Suomen Prosessiteollisuus-divisioonan johtaja yhtiön tiedotteessa.

Kaupan myötä Afrylle siirtyy Pinjalta noin 150 työntekijää, jotka työskentelevät Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla sekä Kiinassa Suzhoussa. Ostettujen liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 13,8 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Afry ostaa Pinja Groupin teollisuuden suunnittelupalvelut ja automaatioratkaisut”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat