Luja-yhtiöiltä miljoona euroa lapsille ja nuorille – tukea koronan kolhimille

Nyt tehtävän miljoonalahjoituksen taustalla on viime vuoden hyvä tulos ja yhtiön taloudellisesti vakaa tilanne.

Luja-yhtiöt lahjoittavat yhteensä miljoona euroa Aseman Lapset ry:lle, Ensi- ja turvakotien liitolle ja SOS-Lapsikylälle. Luja kertoo tiedotteessa haluavansa tukea erityisesti lapsia ja nuoria, joille korona-aika on ollut fyysisesti ja psyykkisesti haasteellinen. Lahjoituksen takana ovat kaikki Luja-yhtiöt eli Lujatalo oy, Lujabetoni oy ja Fescon oy.

Luja-yhtiöt ovat tukeneet Aseman Lapset ry:n, Ensi- ja Turvakotien liiton että SOS-Lapsikylän toimintaa jo useita vuosia. Nyt tehtävän miljoonalahjoituksen taustalla on viime vuoden hyvä tulos ja yhtiön taloudellisesti vakaa tilanne.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Luja-yhtiöiltä miljoona euroa lapsille ja nuorille – tukea koronan kolhimille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat