SRV rakentaa elintarvikealan tuotantolaitoksen Vantaan Piispankylään

Rakentaminen käynnistyy elokuun lopussa maanrakennustöillä ja kohde valmistuu loppuvuodesta 2022.

SRV ja Bama Fresh Cuts ovat allekirjoittaneet kokonaisvastuu-urakkasopimuksen elintarvikealan tuotantolaitoksen rakentamisesta Vantaan Piispankylään Kisällintielle. Rakentaminen käynnistyy elokuun lopussa maanrakennustöillä ja kohde valmistuu loppuvuodesta 2022.

Rakennuksen tilat räätälöidään vastaamaan käyttäjän tarpeita ja toimintoja. Bama Fresh Cuts valmistaa syöntivalmiita salaatteja, vihanneksia ja hedelmiä kuluttajille sekä ammattikeittiöille. Rakennukseen toteutetaan elintarviketuotantoon sopivia lämpösäädeltyjä tiloja tuoreiden tuotteiden jatkojalostamista varten.

Lisäksi tuotantolaitokseen toteutetaan toimisto- ja varastotilaa. Rakennuksen laajuus on noin 6000 bruttoneliömetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa elintarvikealan tuotantolaitoksen Vantaan Piispankylään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat