Kokeile kuukausi maksutta

Raidehankkeisiin erikoistunut Welado kasvaa ripeästi

Oulussa pääkonttoriaan pitävä rakennuttajatoimisto Welado on kasvanut ripeästi.

Weladon toimitusjohtaja Matti Tervonen

Raideliikenteeseen erikoistuneen Proxion-konsernin entinen tytäryhtiö on vuoden 2018 jälkeen lähes kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Viime vuonna yhtiön liikevaihto kasvoi 45 prosenttia. Kasvu on tullut orgaanisesti.

Samassa suhteessa liikevaihdon kanssa on kasvanut myös yhtiön henkilöstömäärä. Weladossa työskenteli vuodenvaihteessa jo yli 150 asiantuntijaa. Weladon toimitusjohtaja Matti Tervosen mukaan yhtiö on onnistunut pitämään hyvää huolta työntekijöistään.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raidehankkeisiin erikoistunut Welado kasvaa ripeästi”

Viimeisimmät näkökulmat