Kokeile kuukausi maksutta

Salon uuden poliisiaseman hankesuunnittelu alkaa

Salon poliisi on toiminut nykyisissä tiloissaan vuodesta 1958 lähtien.

Senaatti-kiinteistöt on käynnistänyt Salon uuden poliisiaseman suunnittelun Sokerisillan tontille Hornin kaupunginosaan. Hankesuunnittelu pyritään tekemään tämän vuoden aikana, ja uuden poliisiaseman käyttöönotto voisi tapahtua aikaisintaan vuoden 2025 alkuun mennessä.

”Tontti on vielä kaupungin omistuksessa, ja neuvottelut sen hankintaan liittyen jatkuvat lomien jälkeen”, Senaatti-kiinteistöjen projektipäällikkö Katja Päivärinta sanoo tiedotteessa.

Hankesuunnittelua ohjaa Senaatti-kiinteistöjen ja Poliisihallituksen poliisitalokonsepti. Se vastaa tarpeisiin, joita poliisin tiloilta edellytetään 2020-luvulla ja tulevaisuudessa. Salon poliisi on toiminut nykyisissä tiloissaan vuodesta 1958 lähtien.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Salon uuden poliisiaseman hankesuunnittelu alkaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat