Vallox laajentaa myös toimistoihin ja liiketiloihin – uudet koneet kahden vuoden kehitystyön tulosta

Uudet koneet sopivat niin uudis- kuin korjausrakentamiseen ja ne voi yhdistää olemassa oleviin rakennusautomaatiojärjestelmiin.

Uudet Vallox-koneet voi sijoittaa näkyvällekin paikalle, kuten tehtiin koneiden testikohteessa Nokian padel-hallissa. ”Koneiden näkyvyys kertoo asiakkaillemme, että ilmanvaihto hoituu asianmukaisella tavalla”, hallin omistajiin kuuluva Sami Somero kertoo. (Kuva: Vallox)

Loimaalainen ilmanvaihtoalan yritys Vallox laajentaa repertuaariaan myös toimisto- ja liiketilarakentamiseen sekä julkiskohteisiin. Yhtiö on tehnyt uuden markkinasegmentin eteen tiivistä tuotekehitystä kaksi vuotta ja tuo markkinoille uudet Vallox Pureo-ilmankäsittelykoneet, jotka soveltuvat esimerkiksi toimistoihin, liiketiloihin, kouluihin, päiväkoteihin ja liikuntatiloihin.

”Tämä on meille iso satsaus ja suuri harppaus eteenpäin”, tuotepäällikkö Juuso Nyström toteaa tiedotteessa.

Nyströmin mukaan kehitystyössä on huomioitu käyttäjien, suunnittelijoiden, asentajien sekä talotekniikasta huolehtivien tarpeet. Koneet sopivat niin uudis- kuin korjausrakentamiseen ja ne voi yhdistää olemassa oleviin rakennusautomaatiojärjestelmiin. Myös helppoon huollettavuuteen on kiinnitetty huomiota.

Malliston ilmamäärät ovat 500 – 1800 litraa sekunnissa, mikä riittää monenlaisten toimitilojen ilmanvaihtotarpeisiin. Aluksi myynnissä ovat riviliitinkoneet ja loppukesällä mallistoa täydennetään vielä automatiikalla varustetuilla koneilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vallox laajentaa myös toimistoihin ja liiketiloihin – uudet koneet kahden vuoden kehitystyön tulosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat