Sitowise ostaa ruotsalaisen IT-yhtiö Infracontrolin

Kauppa täydentää Sitowisen palvelutarjontaa Ruotsissa.

Sitowise on ostanut liikenteen ja infrastruktuurin IT-talo Infracontrolin Ruotsista. Infracontrol toteuttaa digitaalisia palveluita ja SaaS-ratkaisuja 120 ruotsalaiselle kunnalle sekä Ruotsin kansallisille väyläviranomaisille.

Vuonna 1993 perustetun Infracontrolin osaamiseen kuuluvat esimerkiksi liikennetunnelien ohjaus- ja valvontajärjestelmät, laskusiltojen ja sulkujen kauko-ohjaus sekä vaihtuvien liikenneopasteiden järjestelmät. Infracontrol on myös mukana kehittämässä Ruotsin kansallista tieliikenteen ohjausjärjestelmää.

Kauppa täydentää Sitowisen palvelutarjontaa Ruotsissa. Siihen kuuluvat tällä hetkellä muun muassa rakennetekniikka sekä talotekniikkaratkaisut infrastruktuurialalle.

Infracontrol työllistää 29 asiantuntijaa, ja yritys jatkaa SItowisen tytäryhtiönä kaupan jälkeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa ruotsalaisen IT-yhtiö Infracontrolin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat