Aurora Look tuo markkinoille teräsrunkoisen moduuliparvekkeen – mallina risteilyalukset

Tehdasolosuhteissa valmistettu parveke painaa noin kolmanneksen perinteiseen betoniparvekkeeseen verrattuna. Lisäksi se tuodaan rakennuspaikalle kokonaisena elementtinä, jolloin myös asennus käy nopeasti.

Parvekkeet valmistaa Aurora Lookin emoyhtiö Jukova, jonka tuotteet ovat aiemmin päätyneet mm. valtameriristeilijöihin. (Kuva: Aurora Look)

Liedon Yliskulmalla toimiva ja lähinnä meriteollisuuden alihankkijana tunnettu Aurora Look tuo teräsrunkoiset moduuliparvekkeet tarjolle myös asuntorakentamiseen.

Yhtiön mukaan tehdasolosuhteissa valmistettu parveke painaa noin kolmanneksen perinteiseen betoniparvekkeeseen verrattuna. Lisäksi se tuodaan rakennuspaikalle kokonaisena elementtinä, jolloin myös asennus käy nopeasti.

”Moduuliparveke on lähtenyt ajatuksesta parantaa kerrostaloasumisen mukavuutta sekä tuoda niiden rakentamiseen laatua ja kustannustehokkuutta”, sanoo Aurora Lookin toimialajohtaja Timo Nurminen.

Etenkin vanhemmissa taloyhtiöissä parvekkeiden uusiminen voi olla työläs ja vaativa hanke, jossa mitataan myös asukkaiden sietokykyä.

”Tehtaassa viimeistelty moduuliparveke antaa mahdollisuuden integroida erilaisia teknisiä ominaisuuksia, kuten vedenpoistoa, valoa, ääntä ja lämmitystä parvekekohtaisesti”, Nurminen kertoo.

”Modulaarisuus mahdollistaa myös parvekkeen räätälöinnin huoneistokohtaisesti”, hän jatkaa.

Parvekkeet valmistaa Aurora Lookin emoyhtiö Jukova, jonka tuotteet ovat aiemmin päätyneet mm. valtameriristeilijöihin. Yhtiö on valmistanut parvekkeita eri puolille maailmaa yli 30 000 kappaletta.

 

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aurora Look tuo markkinoille teräsrunkoisen moduuliparvekkeen – mallina risteilyalukset”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat