Halton teki yrityskaupan Yhdysvalloissa

Sisäilmaympäristöjen ja ammattikeittiöiden ilmanvaihtolaitetoimittaja Halton ostaa Yhdysvalloissa toimivan Nelbud Services Groupin.

Sisäilmaympäristöjen ja ammattikeittiöiden ilmanvaihtolaitetoimittaja Halton ostaa Yhdysvalloissa toimivan Nelbud Services Groupin, joka on johtava toimija palosuojauksen, keittiöiden poistoilmakanavien puhdistuksen, rasvanpoistopalvelujen ja huuvajärjestelmien korjauksen saralla.

Nelbud toimii Yhdysvalloissa 19 merkittävällä markkina-alueella. Halton Americas Foodservice liiketoiminta-alueen johtaja Phil Meredith toteaa yhtiön tiedotteessa, että Nelbudin monipuolisen palvelualustan avulla Halton voi jatkaa palvelumallinsa kasvattamista niin kansallisesti kuin maailmanlaajuisestikin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton teki yrityskaupan Yhdysvalloissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat