Kokeile kuukausi maksutta

Lehto rakentaa puurakenteisen konttorin Kemin biotuotetehtaalle

Rakennusyhtiö Lehto Group ja Metsä Fibre ovat sopineet puurakenteisen käyttökonttorin rakentamisesta tulevalle Kemin biotuotetehtaalle. Kohteessa pääroolissa on kotimainen puu ja siitä tehdyt tuotteet.

Kuuntele juttu

Tuleva toimistorakennus on näyttävä, nelikerroksinen kokonaisuus ja käsittää tehtaan päävalvomon, toimisto- ja sosiaalitiloja sekä henkilöstöravintolan neuvottelutiloineen. Rakennuksen kokonaisala on 4235 bruttoneliömetriä. Rakentamisessa hyödynnetään Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Woodin Kerto lvl-puutuotteita, jotka valmistetaan Suomessa suomalaisesta puusta.

Käyttökonttorin rakentamisen osalta kotimaisuusasteen arvioidaan asettuvan noin 80 prosentin tasolle. Kohteessa käytetään paljon kotimaisia ja kotimaassa jalostettuja puutuotteita. Työvoimana Lehto hyödyntää pääosin omaa henkilöstöä tai vakiokumppaneita, jotka ovat pääasiassa pohjoissuomalaisia toimijoita.

Lehto ja Metsä Fibre sopivat aikaisemmin Kemin biotuotetehtaan selluvaraston rakentamisesta Ajoksen satamaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa puurakenteisen konttorin Kemin biotuotetehtaalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat