Kokeile kuukausi maksutta

Kone sai 53 hissin tilauksen Intiasta

Kone toimittaa 53 erikoisvalmisteista hissiä uuteen Commerz III -toimistotorniin Mumbaissa, Intiassa.

Commerz III -toimistotalo Mumbaissa.

Kone toimittaa kohteeseen 42 Minispace-hissiä ja 11 Monospace-hissiä. Hissien maksiminopeus on 6 metriä sekunnissa ja hissimatka 223 metriä. Hissien viimeistely suunnitellaan erityisesti tätä rakennusta varten käyttömukavuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi. Sujuvan liikkumisen varmistamiseksi ja odotus- ja matka-aikojen lyhentämiseksi hissit varustetaan aulaportteihin yhdistetyllä kohdeohjausjärjestelmällä. Tilaukseen sisältyy myös E-Link-järjestelmä laitteiden valvontaan ja yhden vuoden kunnossapitosopimus.

Commerz III -toimistotorniin tulee 50 kerrosta, ja se rakennetaan Oberoi Garden Cityn kansainvälisen yrityspuiston alueelle kahden muun rakennuksen, Commerzin ja Commerz II:n, viereen. Tavoitteena on saada rakennukselle Leed-ympäristösertifiointi.

Projektin arvioidaan valmistuvan vuoden 2022 loppuun mennessä. Rakennuttaja on Oberoi Realty Limited, pääurakoitsija on Capacite Infra ja pääarkkitehti Woods Bagot.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone sai 53 hissin tilauksen Intiasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat