Lehdon rakennustyömaalla Tampereella tapahtui öljyvahinko

Lehdon rakennustyömaalla Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 20 tapahtui torstaina 9. syyskuuta iltapäivällä öljyvuoto.

Vuoto tapahtui, kun yhtiön aliurakoitsijana toimineen yrityksen porausvaunun polttoaineletku rikkoontui. Maahan valui noin 180 litraa polttoöljyä, jonka johdosta torjuntatoimet käynnistettiin välittömästi viranomaisten ohjeiden mukaan.

Perjantaina tehtyjen mittausten mukaan maa-aineksen arvot eivät ole vielä normalisoituneet, ja tästä syystä torjuntatöitä on jatkettu vielä tämän illan aikana. Jälkitorjuntaa johtavat kaupungin ympäristöviranomaiset. Työtä jatketaan, kunnes arvot normalisoituvat.

Torjuntatöistä aiheutuu ylimääräistä melua Aleksanterinkatu 20:n naapurustossa Tampereen. Pahoittelemme ylimääräistä häiriötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehdon rakennustyömaalla Tampereella tapahtui öljyvahinko”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat