Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetoni investoi Vieremän tehtaan laajennukseen, hakee lisää kasvua infrarakentamisesta

Lujabetonin Vieremän tehtaan käynnissä olevassa tehdasinvestoinnissa tiloja muutetaan palvelemaan infratuotantoa.

Vieremän tehtaan tuotantoa. Kuva: Lujabetoni

Investoinnin yhteydessä Lujabetoni laajentaa yhtiön tiedoteen mukaan merkittävästi Vieremän tehtaan tuotantotiloja ja sen myötä tavoittelee entistä vahvempaa roolia infrarakentamisen pelikentällä. Investoinnin suuruutta ei kuitenkaan kerrota.

”Vieremän tehtaalla teemme jo tällä hetkellä infrarakentamisen tuotteita muun muassa pylväsjalustoja. Tarkoitus on kasvattaa tätä sektoria ja laajentaa myös muihin infran elementteihin”, kertoo suunnitelmista betonituoteyksikön johtaja Juha Kinnunen.

Kasvua haetaan erityisesti rata-, tie-, vesi- ja energiarakentamisessa, missä taustalla on valtion rahoituslinjaukset ja korvausinvestoinnit.

”Me katsomme asiaa asiakasrajapinnan tarpeiden valossa, ja siellä näemme jatkuvasti kasvavan kysynnän. Markkina-alueenamme on koko Suomi sekä vientimarkkinat”, Kinnunen kertoo.

Pihakivi- ja harkkoliiketoiminnasta luopuminen mahdollisti Vieremän tehtaan infraliiketoiminnan laajentamisen ja Vieremän tehtaan tuotantotilat soveltuvatkin saneerauksen jälkeen erittäin hyvin tähän tarkoitukseen osana infrarakentamisen laajentumista. Valmisbetoniliiketoiminta jatkuu tehtaalla nykyisellään.

Tehtaan käyttötarkoituksen muutos tarkoittaa sitä, että tehtaalle palkataan lisää henkilöstöä. Uusi tuotantosuunta tulee tarjoamaan työtä 5-10 uudelle työntekijälle.

Vieremän tehdasinvestointi valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetoni investoi Vieremän tehtaan laajennukseen, hakee lisää kasvua infrarakentamisesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat