Makita kaavailee itselleen uudisrakennusta Tuusulaan

Muun muassa ammattisähkötyökaluja maahantuova Makita oy on hankkinut Tuusulan kunnalta ison tontin uusien varasto- ja toimitilojensa rakentamista varten.

Rykmentinportin yritysalueella sijaitsevalla yli 64000 neliömetrin tontilla on rakennusoikeutta noin 32000 kerrosneliömetriä. Makitan uusien tilojen on tarkoitus valmistua vuonna 2024.

Paikallisuus on japanilaisen Makitan yrityskulttuurissa tärkeässä roolissa. Myös Suomessa hoidetaan maakohtaisesti kaikki logistiikka sekä myynti- ja markkinointitoimet. Tuusulaan suunnitteilla olevat tilat palvelevat yrityksen koko Suomen jälleenmyyjäverkostoa. Tiloihin tulee sijoittumaan logistiikan, taloushallinnon, myynnin, tuotehallinnan sekä markkinoinnin lisäksi myös yhtiön oma huoltopiste sekä näyttely- ja koulutustilat. Makita työllistää Suomessa tänä päivänä jo yli 70 henkeä.

”Pääkaupunkiseudulla palvelemme jälleenmyyjiämme myös noutovarastona huolto- ja takuuhuoltotoimintoja unohtamatta, ja siten logistinen saavutettavuus suurten liikenneväylien varrella on ehdoton edellytys toiminnallemme”, Makitan Suomen-maajohtaja Tommi Lindgren sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Makita kaavailee itselleen uudisrakennusta Tuusulaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat