Kokeile kuukausi maksutta

Eurofins Expert Services nimitti toimitusjohtajan Rambollilta

Heikki Rostila siirtyy paikalle Ramboll Finlandin asiakkuusjohtajan tehtävästä.

Heikki Rostila. Kuva: Eurofins Expert Services Oy

Eurofins Expert Services Oy on nimittänyt Heikki Rostilan uudeksi toimitusjohtajaksi. Rostila siirtyy Eurofinsille Ramboll Finlandin asiakkuusjohtajan tehtävästä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöalan asiantuntijaliiketoiminnasta muun muassa Caverion Suomi Oy:ssä ja elinkaariyhtiö Arandur Oy:ssä.

”Eurofins Expert Servicen laaja-alainen osaaminen ja luotettava maine luovat erinomaisen pohjan tulevalle kasvulle ja liiketoiminnan kehittämiselle”, Rostila sanoo yhtiön tiedotteessa.

Rostila aloittaa tehtävässään viimeistään 1.3.2022. Yhtiön virkaatekevänä toimitusjohtajana toimii Søren Junker Nielsen, kunnes Rostila aloittaa tehtävässään.

Eurofins Expert Services Oy on entinen VTT Expert Services Oy, joka siirtyi osaksi kansainvälistä Eurofins-konsernia vuonna 2018. Yrityskaupan jälkeen yhtiö kävi läpi epävakaampia aikoja. Liikevaihto laski, ja yhtiö joutui käymään YT-neuvottelut.

Yhtiö nimitti kesällä 2019 toimitusjohtajaksi Antti Turusen, jonka pesti kesti vain reilut kaksi vuotta. Junker Nielsen kertoo Rakennuslehdelle, että lähtö tapahtui Turusen aloitteesta.

”Olemme tyytyväisiä hänen panokseensa, ja hänen aikanaan yhtiö on vähitellen kehittynyt. Uskon meidän olevan oikealla tiellä ja löytäneen oikean henkilön jatkamaan määrätietoista kehitystyötä”, Junker Nielsen sanoo.

Junker Nielsenin mukaan Rostilan valintaa puolsi moni tekijä.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Eurofins Expert Servicen johtoon hänen kaltaisensa vahvan osaajan”, hän sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eurofins Expert Services nimitti toimitusjohtajan Rambollilta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat