Kokeile kuukausi maksutta

Thomas Laakso Capmanin hotellikiinteistörahaston sijoitusjohtajaksi – tähtäimessä kansainvälinen kasvu

CapMan Hotels II -rahasto on yksi Pohjoismaiden suurimmista hotellikiinteistöjen omistajista.

Laakso on työskennellyt viimeiset 10 vuotta Marriott Internationalilla vastaten kaikista yhtiön kehityshankkeista Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Nyt urakkana on kasvattaa Capmanin hotellirahastoa.

CapMan Real Estate on nimittänyt Thomas Laakson sijoitusjohtajaksi  hotellikiinteistörahastoonsa.

Laaksolla on tiedotteen mukaan yli kahdenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus hotellitoiminnan operatiivisesta johtamisesta, kehityksestä, konsultoinnista ja kiinteistöjen hallinnoinnista Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Yhdysvalloissa. Hän urakkanaan on vahvistaa rahaston kansainvälistä varainhankintaa ja sijoitustoimintaa.

Laakso on työskennellyt viimeiset 10 vuotta Marriott Internationalilla vastaten yhtiön kehityshankkeista Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Tätä ennen hän toimi johtotason konsulttina HVS:llä Lontoossa. Laakso tulee jakamaan aikansa CapManin Helsingin toimiston sekä Zurichin välillä.

CapMan Hotels II -rahasto on yksi Pohjoismaiden suurimmista hotellikiinteistöjen omistajista. Salkussa on tällä hetkellä 27 kohdetta Suomessa ja Ruotsissa. Kiinteistöjen vuokralaiset ovat johtavia hotellioperaattoreita.

CapMan Real Estaten tiimiin kuuluu yli 50 kiinteistösijoittamisen ja hallinnoinnin ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Lontoossa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä yli 3,6 miljardin euron kiinteistövarallisuutta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Thomas Laakso Capmanin hotellikiinteistörahaston sijoitusjohtajaksi – tähtäimessä kansainvälinen kasvu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat