Kokeile kuukausi maksutta

Toivo Group kasvoi reippaasti ja kannattavasti

Alkukesästä Helsingin pörssiin listautunut asuntosijoitusyhtiö Toivo Group kasvatti sekä liikevaihtoaan että -voittoaan reippaasti kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä.

Toivo Groupin toimitusjohtaja Markus Myllymäki.

Yhtiön liikevaihto kasvoi 225 prosenttia 3,2 miljoonaan euroon ja liikevoitto 128 prosenttia 3,9 miljoonaan euroon.

Kolmannen neljänneksen aikana yhtiölle valmistui yksi 19 asunnon kohde Turkuun. Yhtiö aloitti kaksi uutta asuinrakennuskohdetta, joihin rakennetaan yhteensä 74 asuntoa, sekä yhden toimitilakohteen. Yhtiö sopi kolmannen neljänneksen aikana kolmesta hankkeesta, jotka mahdollistavat 356 asunnon rakentamisen.

Toimitusjohtaja Markus Myllymäen mukaan hyvästä onnistumisesta rakennuttamisen osalta kertoo, että yhtiö on pystynyt koko kuluvan vuoden aikana pitämään kiinni kehityskatetasoista. Yhtiö on hänen mukaansa onnistunut toistaiseksi hallitsemaan myös rakennusmateriaalien kustannusnousun. Yhtiön tuotannossa olevien kohteiden valuaatioparannukset ovat paikanneet kohteiden kustannusnousut. Koko alkuvuoden toteutunut hankekehitysmarginaali oli noin 28 prosenttia käynnistyneiden ja rakenteilla olevien hankkeiden osalta.

Toivo Group 7–9 2021/7–9 2020

  • Liikevaihto, milj. euroa 3,2/1,0
  • Liikevoitto, milj. euroa 3,9/1,7
  • Tilikauden tulos, milj. euroa 3,3/1,2
  • Sijoituskiinteistöjen arvo, milj. euroa 83,4/72,6

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Toivo Group kasvoi reippaasti ja kannattavasti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat