Kokeile kuukausi maksutta

YIT urakoi TA-Asumisoikeudelle yli 100 asuntoa Lahteen

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus rakennuttaa Lahteen, matkakeskuksen läheisyyteen kaikkiaan 109 asumisoikeusasuntoa. Kahdesta kerrostalosta muodostuvan rakennuskohteen urakoitsijana toimii YIT Suomi.

Kuva: Arkkitehtipalvelu oy

Arkkitehtipalvelu oy:n suunnittelemien asumisoikeustalojen rakennustyöt on jo aloitettu, ja ne valmistuvat arviolta tammikuussa 2023.

Kahteen kerrostaloon tulevat asunnot ovat kooltaan 39–80 neliömetriä. Huoneita asunnoissa on 2–4. Taloihin valmistuu yhteiseen käyttöön pesula ja kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastot sekä monitoimitila. Lisäksi asukkaiden käyttöön tulee kaksi yhteiskäyttöautoa sekä Smart-postin pakettiautomaatti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT urakoi TA-Asumisoikeudelle yli 100 asuntoa Lahteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat