Kokeile kuukausi maksutta

Sitowise hankki liiketoimintaostolla erikoisosaamista

Sitowise on ostanut osan VRT Finlandin liiketoiminnasta. Kauppa laajentaa Sitowisen palveluita siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa.

Sitowise on ostanut osan VRT Finlandin liiketoiminnasta. Kauppa laajentaa Sitowisen palveluita siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa.

VRT Finland on vuonna 2010 Jyväskylässä perustettu teknologiayhtiö. Se tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja 3D-rakennetarkastuksiin ja 3D-datan hyödyntämiseen veden ala- ja yläpuolisten rakenteiden kunnon sekä pohjan olosuhteiden selvittämiseksi.

Sitowise osti VRT Finlandin liiketoiminnan, joka kattaa 3D-rakennetarkastukset sekä 3D-datan käsittelyn ja hyödyntämisen veden ala- ja yläpuolisten rakenteiden kuntotutkimuksiin. Kaupan jälkeen VRT Finland jatkaa Gisgro-liiketoiminnan laajentamista ja keskittyy satamatoimialan ohjelmistopalveluiden kehittämiseen. Yhteistyö yritysten välillä tulee jatkumaan nykyisten asiakkuuksien osalta ja myös tulevissa projekteissa.

”3D-aineiston käsittelyosaaminen on asiantuntijoillamme huippuluokkaa. Tämä osaaminen pääsee kaupan myötä laajemmin hyödynnettäväksi ja molemmat yritykset pystyvät kehittämään omia vahvuuksiaan”, VRT Finlandin toimitusjohtaja Kirsi Hänninen sanoo tiedotteessa.

”Siltojen ja taitorakenteiden elinkaaripalvelumme ottaa pitkän askeleen uuteen, kun pääsemme kehittämään laaja-alaisesti tutkimus-, suunnittelu- ja elinkaarenhallintaprosessia yhtenäisenä jatkumona myös vedenalaisten rakenteiden osalta”, Sitowisen Infrarakenteiden elinkaaripalveluiden palvelupäällikkö Mikko Rauhanen puolestaan kommentoi kauppaa.

Sitowisen osaaminen siltojen ja muiden infrarakenteiden tutkimuksissa on tähän asti ollut vahvinta veden pinnan päällä. Kaupan myötä osaaminen ulottuu myös pinnan alle datan tuottamisella ja käsittelyllä.

Vedenalaisten rakenteiden tarkka ja kattava analysointi saavutetaan hyödyntämällä georeferoitua keilaustekniikkaa yhdistettynä ammattitaitoiseen aineiston jatkokäsittelyyn.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise hankki liiketoimintaostolla erikoisosaamista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat