Kokeile kuukausi maksutta

Taaleri nimitti uuden johtajan kiinteistökehittämiseen ja rakennuttamiseen

Sami Hentilä on nimitetty Taalerin kiinteistöliiketoiminnan kiinteistökehitys- ja rakennuttamistoiminnasta vastaavaksi johtajaksi.

Hentilä siirtyy Taalerille kiinteistökehityshankkeisiin erikoistuneesta kiinteistövarainhoitoyhtiö Rost Real Estate oy:stä, jossa hän on toiminut osakkaana.  Sitä ennen hän vastasi kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin kiinteistökehittämisestä ja rakennuttamisesta ja toimi muun muassa JLL:n Property Development Services -yksikön National Director -tehtävässä ja Procofinin toimitusjohtajana.

Hentilällä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen tehtävistä. Taalerin mukaan hän on ollut viemässä läpi laajoja kiinteistökehityshankkeita ja luomassa menestyksekästä kiinteistöliiketoimintaa.

Taalerilla Hentilän vastuulla ovat  kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeiden johtaminen sekä kiinteistöliiketoiminnan uusien tuotteiden kehittäminen.

”Samilla tulee olemaan merkittävä rooli kiinteistöliiketoiminnan kasvustrategian edistämisessä ja tavoitteessamme olla johtava toimija vastuullisten ja vaikuttavien kiinteistösijoitustuotteiden kehittäjänä”, Taaleri Kiinteistöjen toimitusjohtaja Essi Sten sanoo tiedotteessa.

Taalerilla on yli 10 hengen kiinteistöorganisaatio, jonka ydinosaaminen kattaa rahaston koko elinkaaren alkuvaiheen investointitoiminnasta aina rahastosta irtautumiseen. Organisaatio hallinnoi tällä hetkellä 14:ää eri kiinteistörahastoa ja kiinteistösalkkua sekä niissä olevaa noin 750 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta. Taalerin uusin rahasto, Taaleri Asuntorahasto VIII, keräsi ensimmäisellä varainhankintakierroksellaan lähes 60 miljoonaa euroa ja käynnisti investointitoimintansa vuoden 2022 alussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Taaleri nimitti uuden johtajan kiinteistökehittämiseen ja rakennuttamiseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat