Kokeile kuukausi maksutta

GRK nappasi Sitowiselta varatoimitusjohtajan raideliiketoiminnalleen

GRK Rail oy:n palveluksessa on aloittanut 7. helmikuuta varatoimitusjohtajana raidealan kokenut ammattilainen Laura Järvinen.

Laura Järvinen. Kuva: GRK

Sähkötekniikan diplomi-insinööri Laura Järvisellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus raideliikenteen alalta. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vuoden nuorena johtajana vuonna 2017 palkittu Järvinen siirtyy GRK:lle Sitowisen Rata ja rakenne -toimialajohtajan tehtävästä. Raide- ja johtajakokemusta hänelle on kertynyt myös VR Trackin asiantuntijaryhmien suunnittelupäällikkönä ja suunnittelu- ja toteutushankkeista sekä Ratahallintokeskuksesta ylitarkastajana tilaajan näkökulmasta.

”Olen erittäin iloinen, että saamme vahvistusta raideliiketoimintamme johtamiseen. Lauran saavutukset kertovat hänen vankasta johtajakokemuksestaan, ja hän tuo erinomaista raideosaamista entuudestaan kattavan osaamisemme vahvistukseksi. Tunnen Lauran useamman vuoden ajalta ja olen vakuuttunut, että hän sopii hyvin joukkoomme”, GRK Rail oy:n toimitusjohtaja Mikko Nyhä sanoo tiedotteessa.

Järvinen näkee GRK:n ketterän kasvuyrityksen malliesimerkkinä, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. ”Haluan tukea GRK:ta kannattavassa kasvussa samalla vahvistaen GRK:ta vastuullisena työnantajana ja luotettavana kumppanina tulevissakin infrahankkeissa”, hän sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “GRK nappasi Sitowiselta varatoimitusjohtajan raideliiketoiminnalleen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat