Kokeile kuukausi maksutta

GRK:n hallitukseen kutsuttu Kari Kauniskangas: ”En ole sulkenut ovia mihinkään suuntaan”

YIT:n ex-johtajan kalenteri ei ole kuulemma vielä täynnä ja uusia juttuja on vireillä.

"Olen vasta työurani puolimatkassa, joten tässä ehtii vielä tekemään monenlaista", sanoo Kari Kauniskangas. Infra-alan keskeisiksi haasteiksi hän nimeää CO2-päästöjen radikaalin pudottamisen, tilaajapuolen kroonisen rahapula sekä uusien osaajien löytämisen.
YIT:n ex-toimitusjohtaja Kari Kauniskangas on viimeiset pari vuotta vaikuttanut useissa rakennus- ja kiinteistöalan yhtiöiden hallituksissa ja toiminut myös neuvonantajana. Jatkossa hän pureutuu myös infrarakentamiseen GRK:n kokouksissa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “GRK:n hallitukseen kutsuttu Kari Kauniskangas: ”En ole sulkenut ovia mihinkään suuntaan””

Viimeisimmät näkökulmat