Kokeile kuukausi maksutta

Oulun asunnot ovat kallistuneet rajusti – Maine edullisten asuntojen kaupunkina murenee

Rakennuslehden hintaselvitys antaa yllättäviä tietoja asuntojen hintakehityksestä Oulussa.

Oulu. Kuvituskuva: Kuva Vesa Ranta.

Rakennuslehti on selvittänyt, miten uusien ja käytettyjen asuntojen hinnat ovat kehittyneet pääkaupunkiseudulla ja maakuntakaupungeissa kymmenen vuoden aikana. Tulokset ovat osin odotettuja, mutta esimerkiksi Oulun raju asuntojen kallistuminen on yllätys.

Tiedot perustuvat uusien asuntojen osalta STH-Groupin keräämiin tietoihin pääkaupunkiseudulta ja kahdeksalta maakuntien seuranta-alueelta. Hinnat ovat myynnissä olevien asuntojen hintoja. Käytettyjen asuntojen hintatiedot ovat Tilastokeskuksen toteutuneiden kauppojen tietoja.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oulun asunnot ovat kallistuneet rajusti – Maine edullisten asuntojen kaupunkina murenee”

Viimeisimmät näkökulmat