Kokeile kuukausi maksutta

NCC voi jatkossa investoida myös vuokra-asuntohankkeisiin – ”Maanhankinta ja rekrytoinnit ovat jo käynnissä”

Pääasiassa toimitilojen kehittämiseen tähän asti keskittynyt NCC Property Development tutkii mahdollisuuksia investoida myös vuokra-asuntohankkeiden kehitykseen Suomessa ja Ruotsissa.

Näillä näkymin NCC:n ensimmäinen oma investointi, johon tulee myös asuntoja, on Espoon Keilaniemen 30-kerroksinen hybriditorni. Lopullista investointipäätöstä hankkeesta NCC ei kuitenkaan ole vielä tehnyt. Kuva: SARC
Toki NCC tälläkin hetkellä rakentaa ja kehittää asuntoja sijoittajille ja rakennuttajille, mutta niitä tehdään palveluna muille. Nyt yhtiössä siis tutkitaan mahdollisuutta investoida myös itse vapaarahoitteisten vuokra-asuntokohteiden tontteihin ja rakennuttamiseen. NCC Property Developmentin toimialajohtaja Teemu Rämö täsmentää vielä, että tarkoitus ei ole kuitenkaan jäädä pitkäaikaiseksi omistajaksi hankkeisiin vaan myydä ne viimeistään valmistumisen jälkeen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC voi jatkossa investoida myös vuokra-asuntohankkeisiin – ”Maanhankinta ja rekrytoinnit ovat jo käynnissä””

Viimeisimmät näkökulmat