Kokeile kuukausi maksutta

Helsinki otti oppia Hämeentien tuskaisesta remontista – Kasin katutyöt on saatu sujumaan huomattavasti paremmin

Muun muassa riskienhallintaa on kehitetty ja maan alta on löytynyt tähän mennessä huomattavasti vähemmän poikkeuksia kuin Hämeentiellä.

Helsinginkatua Wallininkadulta itään raitiolinja 8:n varrella. Kuva: Outi Pyhäranta / HS

Valittu urakkamuoto, allianssimallista lainattu kehitysvaihe, vähäinen henkilöstön vaihtuvuus ja edellistä suurta kadun peruskorjausta paremmin paikkansa pitäneet sijaintitiedot. Siinä tärkeimmät syyt siihen, miksi vuosi sitten tammikuussa alkaneet Kasin katutyöt ovat edenneet varsin sutjakasti ja vähällä huomiolla.

Kallion puolella Helsinginkadun ja Kaarlenkadun vesihuoltotyöt on periaatteessa saatu valmiiksi. Kun kevät koittaa, siirtyy töiden painopiste Töölöön Mannerheimintien ja Töölöntorin väliselle osuudelle. Kolmas osa urakkaa on Caloniuksenkatu, jossa tehdään vesihuoltotyöt ja uusitaan kiskot sekä katupinnat keväästä lähtien.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinki otti oppia Hämeentien tuskaisesta remontista – Kasin katutyöt on saatu sujumaan huomattavasti paremmin”

Viimeisimmät näkökulmat