Kokeile kuukausi maksutta

Granlund teki yrityskaupat Mikkelissä

Granlund Mikkeli ostaa mikkeliläisen Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu oy:n.

Kuvassa K-Suunnittelun Sari Ukkonen ja Granlund Mikkelin Olli Tirkkonen sekä K-Suunnittelun Riku Vihko (oik.).

Yritysten yhdistyminen alkaa huhtikuun alussa ja fuusio on valmis tämän vuoden syyskuun lopussa.

Yrityskaupan myötä Granlund Mikkeli laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa yhä kattavammin suunnittelupalveluja Etelä-Savon alueella.

”K-Suunnittelu tuo liiketoimintaamme toivottuja lisäyksiä: arkkitehtisuunnittelun ja rakennesuunnittelun. Lisäksi saamme vahvistusta rakennuttamiseen ja valvontaan”, Granlund Mikkelin toimitusjohtaja Olli Tirkkonen kertoo.

”Näen yhdistymisessä paljon mahdollisuuksia ja odotukset ovat suuret”, K-Suunnittelun toimitusjohtaja Riku Vihko sanoo.

K-Suunnittelu palvelee kaikkia rakentamisen kanssa työskenteleviä, sekä ammattilaisia että pienrakentajia. Pertti Turusen perustama yritys on toiminut osakeyhtiönä vuodesta 1975 lähtien. Alusta pitäen toiminta-ajatuksena on ollut asiakaslähtöinen työn toteutus ja kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta rakennuttamiseen ja työnaikaiseen valvontaan. Tästä juontaa juurensa myös yrityksen nimessä esiintyvä K-kirjain, jolla viitataan kokonaissuunnitteluun.

”Kokonaissuunnittelupalvelun kysyntä on kasvanut paljon viime aikoina ja etenkin asunto-osakeyhtiöiden sekä teollisuuden projekteissa se on hyvin kysytty toimintamalli täällä Etelä-Savossa”, Tirkkonen sanoo.

Kokonaissuunnittelussa arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu tilataan yhdeltä luukulta, ja asiakkaan tarvitsee asioida vain yhden toimijan kanssa.

K-Suunnittelun 11 henkilöä siirtyvät vanhoina työntekijöinä Granlundin palvelukseen. Toimitusjohtaja Riku Vihkosta tulee Granlund Mikkeli Oy:n rakennuttamisliiketoiminnan johtaja.

K-Suunnittelun pitkäaikainen pääosakas Sari Ukkonen jättäytyy pois yrityksen operatiivisesta toiminnasta. K-Suunnittelulla on toimipisteet Mikkelin lisäksi myös Imatralla ja Savonlinnassa, ja ne integroidaan Granlund-konserniin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund teki yrityskaupat Mikkelissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat