Kokeile kuukausi maksutta

Granlund teki yrityskaupat Mikkelissä

Granlund Mikkeli ostaa mikkeliläisen Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu oy:n.

Kuvassa K-Suunnittelun Sari Ukkonen ja Granlund Mikkelin Olli Tirkkonen sekä K-Suunnittelun Riku Vihko (oik.).
Kuuntele juttu

Yritysten yhdistyminen alkaa huhtikuun alussa ja fuusio on valmis tämän vuoden syyskuun lopussa.

Yrityskaupan myötä Granlund Mikkeli laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa yhä kattavammin suunnittelupalveluja Etelä-Savon alueella.

”K-Suunnittelu tuo liiketoimintaamme toivottuja lisäyksiä: arkkitehtisuunnittelun ja rakennesuunnittelun. Lisäksi saamme vahvistusta rakennuttamiseen ja valvontaan”, Granlund Mikkelin toimitusjohtaja Olli Tirkkonen kertoo.

”Näen yhdistymisessä paljon mahdollisuuksia ja odotukset ovat suuret”, K-Suunnittelun toimitusjohtaja Riku Vihko sanoo.

K-Suunnittelu palvelee kaikkia rakentamisen kanssa työskenteleviä, sekä ammattilaisia että pienrakentajia. Pertti Turusen perustama yritys on toiminut osakeyhtiönä vuodesta 1975 lähtien. Alusta pitäen toiminta-ajatuksena on ollut asiakaslähtöinen työn toteutus ja kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta rakennuttamiseen ja työnaikaiseen valvontaan. Tästä juontaa juurensa myös yrityksen nimessä esiintyvä K-kirjain, jolla viitataan kokonaissuunnitteluun.

”Kokonaissuunnittelupalvelun kysyntä on kasvanut paljon viime aikoina ja etenkin asunto-osakeyhtiöiden sekä teollisuuden projekteissa se on hyvin kysytty toimintamalli täällä Etelä-Savossa”, Tirkkonen sanoo.

Kokonaissuunnittelussa arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu tilataan yhdeltä luukulta, ja asiakkaan tarvitsee asioida vain yhden toimijan kanssa.

K-Suunnittelun 11 henkilöä siirtyvät vanhoina työntekijöinä Granlundin palvelukseen. Toimitusjohtaja Riku Vihkosta tulee Granlund Mikkeli Oy:n rakennuttamisliiketoiminnan johtaja.

K-Suunnittelun pitkäaikainen pääosakas Sari Ukkonen jättäytyy pois yrityksen operatiivisesta toiminnasta. K-Suunnittelulla on toimipisteet Mikkelin lisäksi myös Imatralla ja Savonlinnassa, ja ne integroidaan Granlund-konserniin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund teki yrityskaupat Mikkelissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat