Kokeile kuukausi maksutta

Toivo Group toteuttaa päiväkotihankkeen Espooseen

Kiinteistökehittäjä ja -sijoittaja Toivo Group on aloittanut päiväkotihankkeen toteuttamisen Espoon Leppävaaraan.

Päiväkoti on 33-paikkainen, ja sen palvelutuotantoa operoi Pilke päiväkodit oy. Toivo ja Pilke ovat solmineet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen päiväkotirakennuksesta. Hanke toteutetaan A-energialuokkaan, ja lämmitysmuotona toimii maalämpö. Pilkkeen palvelutuotannon on määrä alkaa syksyn 2022 aikana.

”Toivolle avautui mielenkiintoinen mahdollisuus toteuttaa samassa hankekokonaisuudessa asuntoja ja päiväkoti. Olemme erityisesti asuntotoimija, mutta näimme asiakaslisäarvoa hankkeessa, jossa perheasuntojen naapuriin nousee tuliterä päiväkoti. Tiedotamme asuntohankkeesta myöhemmässä vaiheessa lisää”, Toivon toimitusjohtaja Markus Myllymäki sanoo tiedotteessa.

”Olemme jo pidemmän aikaa etsineet toimintakonseptiimme soveltuvaa päiväkotikohdetta Espoon Leppävaarasta. Alueella on kasvava kysyntä päiväkotipaikoille”, Pilkkeen strategiajohtaja Kai Seppälä sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Toivo Group toteuttaa päiväkotihankkeen Espooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat