Kokeile kuukausi maksutta

Cervi ostaa IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThingsin liiketoiminnan

Yrityskaupan myötä Cervi hakee vahvempaa jalansijaa älyteknologian puolelta.

Ilmanvaihtoasentajat älypuhaltimen äärellä. Kuva: Cervi

Cervi panostaa kovaa vauhtia älykkääseen ilmanvaihtoon, jonka ytimessä on olosuhdetekniikaksi kutsuttu järjestelmä, joka vastaa ilmanvaihdon tarpeisiin reaaliaikaiseksi. Älykäs ilmanvaihto parantaa ilman laatua, ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä, kun turhaan kovalla käyvästä ilmanvaihdosta päästään tarpeenmukaiseen ilmanvaihtoon.

Tuore yrityskauppa vahvistaa Cervin sekä älykkäiden ilmanvaihtoratkaisujen tarjoajana että laitetoimittajariippumattomana toimijana. Älyteknologian ansiosta yritys pystyy ilmatilavalvomon kautta havaitsemaan ilmanvaihdon ja ilmanvaihtolaitteiden ongelmia, ja jopa korjaamaan niitä etänä. Lisäksi lämmöntalteenotolla, ilmanvaihdolla ja lämmönohjauksella voidaan säästää kiinteistöissä jopa kolmannes lämmitysenergian kulutuksesta.

”Tuomalla digitalisaation lähemmäs ydinliiketoimintaa pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme älykästä ja energiatehokasta olosuhdetekniikkaa ilmanvaihdon ja viilennyksen osalta”, kehitysjohtaja Karl Jensen kertoo.

”ControlThingsin tuomalla osaamisella vahvistamme ilmatilavalvomon toimintaa ja pääsemme vaivattomammin liittymään eri laitetoimittajien IV-järjestelmiin. Tämä vahvistaa rooliamme laitetoimittajariippumattomana ilmanvaihtoalan toimijana”, Jensen jatkaa.

”Uskomme vahvasti, että olosuhdetekniikka on kiinteistöjen tulevaisuutta, ja ilmanvaihto on siinä keskeisessä roolissa. Lähdemmekin innokkaasti kehittämään ja syventämään Cervin roolia ilmanvaihdon ja olosuhdetekniikan edelläkävijänä,  ControlThingsin toimitusjohtaja Jan Nyman kertoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cervi ostaa IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThingsin liiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat